top of page

Nový fotoateliér v centru Opavy

Aktualizováno: 3. 1. 2023

Na vědomost se dává, že připravujeme nový překrásný ateliér v centru Opavy.

Už nějakou dobu fotívám v krásných prostorách historické budovy a ve společnosti dalších odvážných a kreativních žen. Čas pokročil a doba uzrála a nastala chvíle opět se posunout a tak zakročil vesmír a slovo dalo slovo a já se stěhuju.

Ateliér se nachází v historické budově v samém centru Opavy. Přímo navazuje na parkovací dům a až ke dveřím vede bezbariérový výtah! To je bonus ke všemu ještě navíc! No hlavní pro mne je jak se tady cítím a jak se tady bude cítit vy. A já věřím že báječně, protože tohle místo vedou báječné ženy se spoustou úžasných nápadů, ženy, které jsou odvážné, podnikavé a kreativní.



O jakých ženách to tady mluvím? O Heleně Brandové - fyzioterapeutce, která má ambulanci ve vedlejších dveřích a pomáhá i mně narovnat mé zmáhané zádička. Lenka Kudělová Bednaříková a Jana Blahutová jsou jogínky a hlavní tváře jogového studia Luna, kde se cvičí jóga, pořádají semináře, scházejí se lidé pro načerpání energie, poznání a vnitřního klidu, místo kam ráda chodívám také vyrovnat tu svou těkavou mysl :-).

No a ta nejdůležitější informace a osoba v tomto projektu je Lucka. Lucka je fotografka která je za značkou Lucie Deutsch - snové focení , Lucka je osoba se kterou budu sdílet fotoateliér, plánujeme mnoho společných projektů hlavně zařizujeme a zvelebujeme naše fotografické studio tak, aby jste zde nalezli maximální komfort, cítili se u nás krásně a hlavně abychom pro Vás mohly tvořit překrásné fotografie, jež vás budou těšit ještě mnoho let.




Je vtipné jak jsme se s Luckou rychle vžily do našich rolí JING a JANG :-) Lucka je přemýšlivá, kreativní perfekcionistka a já živelný, tvůrčí dobrodruh. Obě rády fotíme těhotenské fotografie, ale každá z nás má svůj osobitý styl. Lucka se s vášní věnuje artovým snovým portrétům já zase miluji miminkovské focení. Obě už však společně chystáme květinové minifocení jak pro holčičky také mini pro kluky - takže opět nabídneme něco nového, neokoukaného a profesionálního. V plánu je také focení s prarodiči, tématické focení ke dni maminek a letní pohádkové fotografování v přírodě!



S Luckou jsem už první projekt odofitily i když to nebylo téma radostné, ale bylo natolik silné, že jsme měly potřebu se k současné situace nějakým způsobem nám blízkým vyjádřit a dát tak průchod nahromaděným emocem.

Čěká nás ještě spousta práce při zvelebování našeho vysněného kreativního fotoateliéru, ale z chutí nám vlastní jsem se pustili do tvorby a práce. Koncem týdne nás čeká první zatěžkávací zkouška a to jarní květinové minifocení, které bude probíhat od čtvrtku 7.4. do soboty 9.4. Máme připravené překrásné ručně vyráběné fotopozadí a květinové rekvizity. Už zbývají jen poslední volné místečka, takže pokud máte zájem je možno na poslední chvíli ještě v pátek.





No a velkolepé slavnostní otevření ateliéru s vernisáží a bohatým programem pak plánujeme na 18. května, ale o tom vás budu podrobně ještě informovat.


Ahoj Vaše Renatice


15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page